A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

«Адаптація та інтеграція ВПО: досвід і можливості»

У межах програми «Стійкість», яку виконує Фонд Східна Європа за підтримки Європейського Союзу, були створені безкоштовні навчальні ресурси для представників та представниць органів місцевого самоврядування щодо роботи з внутрішньо переміщеними особами. Ознайомитися з онлайн-курсом та посібником можна за посилланнями:

09:13 18.09.2023

«Оновлюй дані в ТЦК»: Міноборони презентували інформкампанію

Днями стартувала інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК». Її головна мета – актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

11:28 14.09.2023

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці у селі Вовчинець Махнівської територіальної громади

У зв’язку з  неодноразовим зверненням жителів села Вовчинець щодо перейменування вулиці в селі Вовчинець, виконавчий комітет Махнівської сільської ради інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці у селі Вовчинець Махнівської територіальної громади з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення зазначеного питання.           

15:14 04.09.2023

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

29 серпня відзначаємо День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. У цей день ми вшановуємо пам'ять воїнів, які віддали життя за Батьківщину.

12:33 29.08.2023

З Днем Незалежності, Україно!

Сьогодні ми відзначаємо свято, яке символізує нашу волю, національну гідність і незалежність. Це день, коли ми святкуємо нашу силу, нашу самобутність і нашу впевненість у своїх здібностях.

09:31 24.08.2023

Реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо»

За підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) спільно з міжнародною некомерційною організацією IREX, у партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо».

14:28 23.08.2023

23 серпня - День Державного Прапора України

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш історичний дух, це наша  гордість, слава і велич нації.

09:55 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь