A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОВТОРНО! Конкурс на визначення Виконавця послуг з управління побутовими відходам на території Махнівської сільської територіальної громади

ПОВТОРНО! Конкурс на визначення Виконавця послуг з управління побутовими відходам на території Махнівської сільської територіальної громади

Виконавчий комітет сільської ради з 08.02.2024 р. по 07.03.2024 р. оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з управління побутовими відходами на території Махнівської сільської ради та повідомляє про готовність розглянути пропозиції суб’єктів господарювання, що мають намір взяти участь в конкурсі.

09:36 08.02.2024

Ідентифікація тварин – це необхідно та обов’язок кожного власника

Ідентифікація тварин – це необхідно та обов’язок кожного власника

Управління Держпродспоживслужби в Хмільницькому районі повідомляє, що одним із завдань служби є забезпечення епізоотичного благополуччя, безпечності харчових продуктів для населення та розширення міжнародних ринків збуту.

13:50 02.02.2024

22 січня - День Соборності України

22 січня - День Соборності України

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлено Указом Президента України “Про День соборності України” від 21 січня 1999 року № 42. Акт Злуки, проголошений 105 років тому – 22 січня 1919 року на Софійському майдані в Києві, став епохальною історичною подією, коли українські землі об’єдналися в одній державі. Це стало основоположною віхою українського державотворення, увінчало соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини – щонайменше з середини XIX століття. Соборність означає, по-перше, об’єднання в одне державне ціле всіх земель, які заселяє конкретна нація на суцільній території. По-друге, – духовну консолідацію всіх громадян держави, їх згуртованість, незалежно від національності. Нарешті, соборність невіддільна від суверенітету й реальної незалежності народу – фундаменту побудови демократичної держави, є запорукою виживання й існування нації. Ідея соборності була і залишається базовою національною цінністю українців.

17:04 19.01.2024

Грип птиці

Грип птиці

Хмільницьке районне управління Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області на виконання Наказу ✓10-О від 15.01.24р. "Про посилення державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду щодо недопущення занесення збудника грипу птиці на територію Вінницької області" інформує:

09:06 18.01.2024

Створено комісію з проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з управління побутовими відходами  на території Махнівської територіальної громади

Створено комісію з проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з управління побутовими відходами на території Махнівської територіальної громади

Розпорядження №10 від 17.01.2024 року "Про створення комісії з проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з управління побутовими відходами  на території Махнівської територіальної громади"

11:40 17.01.2024

Ветерани та їхні родини з Вінниччини можуть отримати гранти до 100 тис. грн

Ветерани та їхні родини з Вінниччини можуть отримати гранти до 100 тис. грн

Громадська організація «Соціальний центр Вінниччини» спільно з Українським ветеранським фондом Мінветеранів за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» запускають грантовий конкурс бізнес-ідей «Підтримка мікропідприємництва ветеранів війни та їхніх родин: від ідеї до реалізації на Вінниччині».

16:48 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь