A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Незалежності, Україно!

З Днем Незалежності, Україно!

Сьогодні ми відзначаємо свято, яке символізує нашу волю, національну гідність і незалежність. Це день, коли ми святкуємо нашу силу, нашу самобутність і нашу впевненість у своїх здібностях.

09:31 24.08.2023

Реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо»

Реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо»

За підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) спільно з міжнародною некомерційною організацією IREX, у партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо».

14:28 23.08.2023

23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня - День Державного Прапора України

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш історичний дух, це наша  гордість, слава і велич нації.

09:55 23.08.2023

До закінчення дії воєнного стану категорично заборонено використання (польотів) аграрних мультикоптерів (агродронів)!

До закінчення дії воєнного стану категорично заборонено використання (польотів) аграрних мультикоптерів (агродронів)!

     Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.08.2022 за № 20173/0/1-22, 03.08.2022 було проведено онлайн нараду під головуванням Прем’єр-міністра України, за результатами якої Міністерство аграрної політики та продовольства України було проінформовано про категоричну заборону використання (польотів) аграрних мультикоптерів (агродронів) до закінчення дії воєнного стану!

15:33 22.08.2023

Безкоштовне навчання  за  програмою розвитку для людей з інвалідністю

Безкоштовне навчання за програмою розвитку для людей з інвалідністю

Інформуємо, компанія iHUB в рамках проєкту Capable Ukraine проводить безкоштовне навчання за програмою розвитку для людей з інвалідністю, які мають ідею створення бізнесу, або вже працюючий бізнес на початковій стадії. В рамках Програми учасники отримають інтенсивну підготовку через інтерактивні тренінги, індивідуальне та групове менторство, консультування, а також психологічну та мотивовану підтримку. Навчання триватиме 10 тижнів.

09:03 18.08.2023

Рятувальники попереджають:

Рятувальники попереджають:

За минулу добу на території Козятинщини виникло 3 пожежі, з них 1 в природних екосистемах. До встановлених осіб за самовільне випалювання сухої рослинності вжито заходи адміністративного впливу відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. На порушників винесено постанови про накладення адміністративного стягнення по 3060 гривень. Отже, шановні громадяни вкотре звертаємось до вас, не провокуйте пожежі в природних екосистемах та не завдавайте шкоди довкіллю та своєму гаманцю.

09:28 16.08.2023

ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ

ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ З БЛАГОУСТРОЮ

ДП «Службою місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», в межах співфінансування: 50% з місцевого бюджету та 50% з державного бюджету, розпочато поточний ремонт доріг на території Махнівської громади.

16:18 15.08.2023

Повідомлення RASFF стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу, що експортувалось з Польщі

Повідомлення RASFF стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу, що експортувалось з Польщі

  Хмільницьке районне управління Головного управлінння Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 04.08.2023 р. №2023.4661-fup3 стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу (виробник: Agro San Jacinto S.A.C.), що експортувалось з Польщі (оптовик: RK-Impex.PL SP.ZOO, Przemysl) до України (отримувач: ТОВ «Вподобайка», площа Десятого Квітня 1, к. 52, м. Одеса, 65009).

15:11 14.08.2023

ОГОЛОШЕННЯ!!!

ОГОЛОШЕННЯ!!!

         Шановні мешканці Махнівської громади, чиї рідні були мобілізовані до лав ЗСУ в період з 24 лютого 2022 року, а також учасники АТО з 2014 року, прохання до 01 вересня 2023 р. звернутись до Відділу соціального захисту населення Махнівської с/р за адресою:  с. Махнівка, вул. Київська,79 (приміщення КП «Джерело») :

15:39 10.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь