A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Можливості для ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин

Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників і захисниць. Напрямки навчання: бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цього — магістер з економіки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.

10:54 08.08.2023

Допомога від міжнародної організації Medair

З метою оформлення грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Махнівської громади, 24 липня у с. Махнівка працювала команда міжнародної громадської організації «Medair».

10:40 25.07.2023

До уваги клієнтів АТ «Вінницягаз»!

З 18 липня 2023 р. АТ «Вінницягаз» функціонує у складі Групи Нафтогаз. АТ «Вінницягаз" перейшло під державне управління Групи Нафтогаз відповідно до рішення Уряду задля стабілізації ситуації в енергетичній сфері. Підстава - Розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 травня 2022р. № 429-р "Деякі питання управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, у виняткових випадках".

14:09 20.07.2023

Калинівський міський голова, депутати та підприємці відвідали Калинівську центральну районну лікарню

Дванадцятого липня Калинівський міський голова Василь Поліщук разом із депутатом Вінницької обласної ради Іллею Гуменчуком, депутатами міської ради та керівниками підприємств відвідали Калинівську центральну районну лікарню.

12:19 18.07.2023

ЗВІТ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ ОПТИМІЗАЦІЇ МЕРЕЖІ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ МАХНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Засновником закладів освіти Махнівської сільської територіальної громади є Махнівська сільська рада. Статтею  32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» передбачено, що рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти приймає його засновник. Мережа закладів загальної середньої освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади та/або суспільства. Згідно зі статтею 37 цього ж Закону України засновник закладу загальної середньої освіти зобов’язаний забезпечити утримання та розвиток заснованого ним закладу освіти, його матеріально-технічної бази на рівні, достатньому для виконання вимог державних стандартів, ліцензійних умов провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти, вимог трудового законодавства, оплати праці педагогічних та інших працівників, охорони праці, безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки тощо.

15:24 17.07.2023

Результати конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Махнівської сільської ради

         На виконання рішення 30 сесії 8 скликання від 27 червня 2023 року № 17-30-08 "Про проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Махнівської сільської ради та затвердження Положення про конкурс" 28 червня 2023 року був оголошений початок Конкурсу.

10:47 11.07.2023

Закінчення громадських обговорень реорганізації діяльності закладів загальної середньої освіти Махнівської сільської ради

З 05 липня 2022 року по 04 липня 2023 року на території Махнівської громади проходили громадські обговорення реорганізації діяльності закладів загальної середньої освіти Махнівської сільської ради.  

09:08 05.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь