A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Попередження випадків травмування!

Попередження випадків травмування!

Для попередження випадків травмування та організацій належних умов праці при проведенні польових робіт, керуючись Законом України «Про охорону праці», Управління Держпраці у Вінницькій області наголошує на необхідності створення безпечних та безаварійних умов праці у суб’єктів господарювання сільського господарства та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві з дотриманням вимог безпеки при проведенні польових робіт, а саме в умовах воєнних (бойових) дій на території Вінницької області, тому роботодавцям та керівникам підприємств потрібно вжити наступні заходи:

09:38 02.06.2022

Більше 8 тис. громадян знайшли роботу за сприяння Вінницької обласної служби зайнятості

Більше 8 тис. громадян знайшли роботу за сприяння Вінницької обласної служби зайнятості

«Вінницька обласна служба зайнятості продовжує свою діяльність в умовах суттєвого скорочення попиту роботодавців на працівників через зниження економічної активності ряду сфер економіки під час воєнного стану. Завдяки співпраці з роботодавцями протягом січня-травня 2022 року до продуктивної зайнятості вдалося повернути 8,2 тис. осіб. До робіт тимчасового характеру залучили 655 осіб. Загалом, послугами обласної служби зайнятості скористались 36,1 тис. громадян, які шукали роботу», - розповідає директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

09:17 02.06.2022

ТЕРМІНОВО!

ТЕРМІНОВО!

Захисникам України зі складу військової частини А7285, які виконують бойові завдання у складі Сил оборони Луганської області, потрібна допомога у вигляді автомобіля (типу мікроавтобус).

09:06 02.06.2022

Суб'єктам господарювання:

Суб'єктам господарювання:

Міністерством цифрової трансформації України з метою забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану відповідно до постанови КМУ від 18 березня 2022 року №314 "Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану" реалізується послуга щодо подачі суб'єктами господарювання декларації про провадження господарської діяльності без отримання дозвільних документів (документів дозвільного характеру, ліцензій або інших результатів надання публічних послуг) у період воєнного стану в електронній формі - через Єдиний державний веб-портал електронних послуг.

17:05 01.06.2022

Махнівська територіальна громада відзначає День захисту дітей

Махнівська територіальна громада відзначає День захисту дітей

Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги — батьків, вихователів, учителів, наставників і нас, фахівців ІРЦ. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди. Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою! Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

16:34 01.06.2022

Безкоштовна медична допомога!

Безкоштовна медична допомога!

02.06.2022 р. з 10.00 год. в приміщенні Махнівського закладу загальної середньої освіти (вул. Шкільна, 3) Міжнародна Медична Гуманітарна Організація "Лікарі без кордонів" надаватимуть безкоштовну медичну допомогу внутрішньо переміщеним особам та жителям громади, які того вкрай потребують.

14:13 01.06.2022

ЩО РОБИТИ  У РАЗІ ХІМІЧНОГО УРАЖЕННЯ?

ЩО РОБИТИ  У РАЗІ ХІМІЧНОГО УРАЖЕННЯ?

 В  умовах воєнного стану важливо мати настороженість щодо можливого застосування ворогом хімічної зброї масового ураження та знати як захиститися від наслідків її застосування .

16:25 31.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь