A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у селах Махнівської територіальної громади

У зв’язку з  повномасштабним вторгненням російської федерації  в Україну постало питання щодо перейменування вулиць, пов’язаних з країною-агресором, виконавчий комітет Махнівської сільської ради інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у селах Махнівської територіальної громади з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення зазначеного питання.           

12:46 15.11.2022

Світловідбивний браслет рятує життя пішохода у темряві! Прагнеш убезпечити себе та близьких у придорожній темряві – вдягай світловідбивний браслет на одяг!

Через обстріли російськими окупантами об’єктів енергетичної інфраструктури в Україні, в тому числі й на Вінниччині, останніми тижнями почастішали вимкнення вуличного та дорожнього освітлення. Так вимушено роблять через аварії або з метою економії. Але це спричиняє іншу небезпеку: впродовж останніх тижнів через проблеми з освітленням вулиць та магістралей кількість ДТП за участю пішоходів збільшилася на чверть – водії просто не встигають реагувати на раптову появу людини на дорозі у темряві! Особливо від цього потерпають діти – через малий зріст. Щоб убезпечити дітей, та й не тільки їх, на дорозі треба подбати про те, щоб їхній одяг було здалеку видно у темну пору доби. 

12:17 15.11.2022

На Вінниччині Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб готує нові проєкти

10 листопада голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів робочу зустріч з головами територіальних громад області та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Участь у ній взяли перший заступники голови обласної Ради Володимир Кістіон, заступники Анатолій Ткач, Ігор Івасюк, Дмитро Чаленко та секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.

12:28 11.11.2022

«Укренерго» нагадує про необхідність обмеженого споживання електроенергії по всій Україні

«Енергомережа країни ще досі не може відновити повноцінну роботу після терористичних атак росії. В частині регіонів доводиться запроваджувати відключення, щоб уникнути перевантаження високовольтної інфраструктури. Енергетики роблять все можливе, щоб зменшити кількість і тривалість відключень, ремонтуємо мережі без зупинок та вихідних. Ми сподіваємося на ваше розуміння і допомогу», - зауважили в Укренерго.

16:21 10.11.2022

Агенція регіонального розвитку Вінницької області інформує:

Агенція регіонального розвитку Вінницької області у межах своєї професійної діяльності сприяє інформуванню про можливість залучення ресурсів для розвитку громад, бізнесу, інфраструктури, людського потенціалу та запрошує доєднатись до стеження за соціальною сторінкою Агенції у Facebook: https://www.facebook.com/agenciia.vinnytsia та за новинами на сайті: https://ardvin.org.ua

09:41 08.11.2022

Що таке «брудна бомба» і як врятуватись?

У Центрі стратегічних комунікацій вважають малоймовірним застосування «брудної бомби» проти українців. Однак російські терористи останнім часом про це говорять. Тому, про всяк випадок, населення мусить мати інструкції, як діяти.

15:47 03.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь