A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Проводиться оцінка впливу на довкілля - Хмельницька АЕС

Проводиться оцінка впливу на довкілля - Хмельницька АЕС

Департамент екологічної оцінки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України повідомляє, що 29.03.2024 відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» АТ «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ» розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля шляхом розміщення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, стосовно планованої діяльності з спорудження енергоблоків №5 і №6 на майданчику Хмельницької АЕС із застосуванням технічних характеристик реакторної установки типу АР1000 компанії Westinghouse Electric Company з метою подальшої експлуатації та вироблення електроенергії (реєстраційний номер справи – 5333).

12:20 08.04.2024

 Стосовно виявлення форметанату в болгарському перці

 Стосовно виявлення форметанату в болгарському перці

Хмільницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відповідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.1.3-21/6261 від 28.03.2024р. (№Вх-3804/01/24 від 29.03.2024), Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області №СЗ-4.2/525/24 від 01.04.2024 щодо повідомлення системи (RASFF) від 27 березня 2024 року № 2024.2121-fup4 стосовно виявлення форметанату в болгарському перці, походженням з Йорданії (виробник: JORDANIAN- PALESTINIAN AGRICULTURAL PRODUCTS MARKETING COMPANY), що експортувався з Польщі (оптовик: VITA FRUIT sp.z.o.o, Przeworsk) до України (отримувач: ТОВ «МОДЕНА УКРАЇНА», вул. Кільченська 5, м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49000). Просимо прийняти дану інформацію до відома.

09:05 05.04.2024

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма).  

12:14 03.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь