A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Захворюваність на кашлюк зростає

Захворюваність на кашлюк зростає

         З початком пандемії Covid-19 ми «забули», що існують інші захворювання, а з початком повномасштабного вторгнення відбулась велика міграція населення, багато дітей та дорослих втратили доступ до якісної медичної допомоги (в т.ч. профілактичної), залишились без медичних документів. Все це має великий вплив на рівні захворюваності сьогодні, в першу чергу інфекційної.

11:59 19.04.2024

   До відома сільгоспвиробників та експортерів сільськогосподарської продукції !

   До відома сільгоспвиробників та експортерів сільськогосподарської продукції !

З метою розширення можливостей вітчизняного сільгоспвиробника вдало реалізувати свою продукцію Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області нагадує суб’єктам господарювання, які планують експорт сільськогосподарської продукції, що для експорту до низки країн  певного переліку об’єктів регулювання однією з обов’язкових умов є встановлення місця виробництва або виробничих ділянок, вільних від визначених видів шкідливих організмів. Зокрема рекомендуємо звернути увагу  на фітосанітарні вимоги країн Європейського Союзу (садивний матеріал, насіннєвий матеріал, плодоовочева продукція), Євразійського економічного союзу (садивний матеріал, насіннєвий матеріал, плодоовочева продукція, деревина, зернові), Туреччини (лісо- та пиломатеріали), КНР (кукурудза, ячмінь, соя), Молдови (картопля, садивний матеріал, насіннєвий матеріал), Азербайджан (картопля).

10:05 19.04.2024

Приєднуйся! Захищай своє!

Приєднуйся! Захищай своє!

Долучайся до військової служби за контрактом у Збройних Силах України, аби швидше повернувся мир, а ворог більше ніколи не ступив на нашу землю.

11:26 15.04.2024

228 ОКРЕМИЙ БАТАЛЬЙОН ЛОГІСТИКИ: МІСІЯ ЗАБЕЗПЕЧИТИ

228 ОКРЕМИЙ БАТАЛЬЙОН ЛОГІСТИКИ: МІСІЯ ЗАБЕЗПЕЧИТИ

У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації! Логістика – серце й кров будь-якої військової операції. Від результатів роботи військових логістів залежить ефективність наступальних та оборонних заходів на найважливіших ділянках фронту.

11:26 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь