A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

ОГОЛОШУЄТЬСЯ прийом документів до складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Махнівській сільській раді

Дата: 02.10.2023 12:16
Кількість переглядів: 81

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України 04.08.2023 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» сільська рада формує склад Ради з питань внутрішньо переміщених осіб.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при Махнівській сільській раді буде консультативно-дорадчим органом, який утворюється для реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

Персональний склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність внутрішньо переміщених осіб становить – 9 осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, — 3 особи.

До складу Ради, утвореної при районній військовій адміністрації, будуть входити за посадою працівники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, служби у справах дітей, охорони здоров’я, освіти і науки, житлово-комунального господарства, економічного розвитку.

До складу Ради також входять внутрішньо переміщені особи, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є адміністративно-територіальна одиниця, яка є адресою останнього задекларованого/зареєстрованого місця проживання внутрішньо переміщеної особи, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду, в тому числі, які є представниками суб’єктів господарювання та в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи.

До складу Ради мають увійти по одному представнику від громадських об’єднань, в статуті яких визначено, що їх діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах Махнівської громади.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

  • заяви у довільній формі;

  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

  • документа про освіту (за наявності);

  • мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

  • відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Документи кандидатів, щодо включення до складу Ради, в електронній формі подаються на електронну адресу відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Махнівської сільської ради mahnivka.vczn@ukr.net

 Документи кандидатів , у паперовому вигляді, можна подати до відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Махнівської сільської ради за адресою: с. Махнівка, вул. Київська, 79, 22133

Пропозиції приймаються до 17 жовтня 2023 року включно.

За додатковою інформацією просимо звертатися до відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Махнівської сільської ради на вищевказану електронну адресу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь