A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Підсумки роботи Вінницької обласної служби зайнятості за 2021 рік

Дата: 03.02.2022 14:09
Кількість переглядів: 370

Протягом 2021 року послуги Вінницької обласної служби зайнятості отримали 100,3 тисяч громадян. Із них 62,9 тисяч мали статус зареєстрованого безробітного. 25,5 тисяч безробітних громадян області за сприяння служби зайнятості знайшли роботу.

Найбільше громадян працевлаштовано у сільському господарстві (38%), у переробній промисловості (13%), у сфері торгівлі (11%) та у сфері освіти (9%).

Крім того, 5,0 тис. безробітних за направленням служби зайнятості набували нових професій та підвищували кваліфікацію, ще 2,0 тис. – залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру. Серед видів громадських робіт основними є благоустрій територій, впорядкування місць поховань, роботи на об’єктах соціальної сфери тощо.

Кількість роботодавців, які звернулись у пошуках працівників до служби зайнятості у 2021 році, становила 7,1 тис. База даних вакансій, про які роботодавці поінформували обласну службу зайнятості, налічувала 30,5 тис. одиниць.

За видами економічної діяльності найбільше вакансій пропонувались у сільському, лісовому та рибному господарстві - 31,4%, 16% - на підприємствах та установах переробної промисловості; 11,5% - в оптовій та роздрібній торгівлі.

 Довідково: Станом на 03 лютого 2022 року в базі даних Вінницької обласної служби зайнятості є 791 актуальна вакансія. За видами економічної діяльності більшість вакансій налічується на підприємствах переробної промисловості (20,2%), в оптовій та роздрібній торгівлі (14,6%), на транспорті (12,3%), в охороні здоров’я (10,1%), у сільському господарстві (9,6%), в освіті (5,5%).

Детальніше тут: https://vin.dcz.gov.ua/novyna/pidsumky-roboty-vinnyckoyi-oblasnoyi-sluzhby-zaynyatosti-za-2021-rik



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь