A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Можливості для ветеранів та ветеранок, чинних військових та членів їх родин

Дата: 08.08.2023 10:54
Кількість переглядів: 67

Kyiv School of Economics пропонує гранти на безплатне навчання для захисників і захисниць. Напрямки навчання: бізнес-економіка, кібербезпека, психологія, право та ряд інших бакалаврських програм. Крім цьогомагістер з економіки, публічного врядування, урбаністики й соціальної психології.

Усі деталі тут: https://cutt.ly/LwoxT1mi

 

American University Kyiv пропонує стипендії на навчання для: українських ветеранів і ветеранок, вдів/вдівців, дітей загиблих героїв. Дедлайн: магістерські програми АЮК – до 21 серпня 2023 року. Подати заявку на отримання стипендії через форму Українського ветеранського фонду: https://cutt.ly/PwoxZazl.

Детальніше про стипендії: https://cutt.ly/nwoxZK1Y 

 

Ветерани, чинні військові та цивільні, які постраждали внаслідок російської агресії (опіки чи рубці на шкірі) можуть отримати безоплатне лікування в рамках проєкту Неопалимі. Проєкт функціонує по всій території України.

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/uwa011fJ 

 

Безплатні консультації для майбутніх та досвідчених підприємців на порталі Дія.Бізнес. Отримуйте консультації від провідних фахівців з 10:00 до 18:00 онлайн. Офлайн-консультації доступні у центрах Дія.Бізнес у Тернополі, Полтаві, Луцьку, Рівному. Також консультації доступні у центрі Diia.Business І Warsaw Дія.Бізнес Варшава.

Запис здійснюється на порталі Дія.Бізнесhttps://cutt.ly/hwpS1G1H

 

Military tech стартап SKYFALL шукають фахівців до своєї команди.

Серед актуальних вакансійінструктор із БПЛА, інженер-технолог, логіст, комплектувальник, збиральник БПЛА та інші. Необхідні навички: вища технічна освіта, досвід роботи з безпілотними літальними апаратами, відповідальність, спостережливість, стресостійкість.

Усі деталі за посиланням: https://cutt.ly/xwa9A0Qr 

 Фото без опису

Можливість стати  частиною команди Українського ветеранського фонду!

Якщо Ви розділяєте наші цінності, поважаєте ветеранів та ветеранок та готові активно працювати, переходьте за посиланням https://cutt.ly/lwocqDWD . Будемо раді працювати разом! Ми дуже чекаємо відповідальних та креативних фахівців.

 

Юристи Українського ветеранського фонду безплатно консультують ветеранів, чинних військових і їхні родини. Подавайте запити щодня та цілодобово. Консультації надаємо у робочі дні з 9:00 до 18:00.

Деталі: https://bit.ly/3BW4JLB 

 

Український Ветеранський Фонд відшкодує 20 тисяч ветеранському бізнесу за придбаний товар. Це можуть бути генератори, зрошувальні системи, швейні машинки, ноутбуки, фотоапарати та багато іншого.

Деталі: https://cutt.ly/z6c1N6O 

 

 Лінія підтримки для ветеранів та їхніх родин. У разі потреби спілкування з кваліфікованим психологом телефонуйте: 0 800 33 20 29. Лінія доступна щодня та цілодобово. Проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування, яку втілює IREX in Ukraine за підтримки Державного департаменту США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь