A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Козятинський відділ ЗЗ ПНС у Хмільницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області закликає громадян дотримуватись правил, які допоможуть уникнути загорання під час проведення святкувань:

Дата: 04.04.2023 15:15
Кількість переглядів: 91

Великдень, Воскресіння Христове, Пасха - одне з найбільших та найдавніших релігійних свят для християн. Традиційно в цей день парафіяни відвідують святкове богослужіння, освячують паски, крашанки та інші традиційні страви.

Під час літургій священнослужителі та віряни використовують у приміщеннях відкритий вогонь, що робить свято потенційно небезпечним з точки зору пожежної безпеки, і хоч цього року у зв’язку з карантином більшість парафіян проводитимуть святкування вдома, небезпека виникнення займання під час святкувань залишається високою.

Козятинський відділ ЗЗ ПНС у Хмільницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області закликає громадян дотримуватись правил, які допоможуть уникнути загорання під час проведення святкувань:
- У ході приготування паски та різноманітних святкових страв слід обережно поводитися із газовими та електричними побутовими приладами, аби не призвести до пожежі на кухні.
- Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні свічок - тримаючи свічку в руках, слідкуйте за тим, щоб вогонь не потрапив на речі, які можуть миттєво спалахнути.
- Встановлюючи свічки і лампадки вдома, подбайте, щоб поруч з ними не було легкозаймистих матеріалів (штор, святкових декорацій тощо) та не залишайте їх запаленими без нагляду.
- Прослідкуйте, щоб діти перебували під наглядом дорослих та не бавилися з вогнем.

Окрім того уникати великих скупчень людей, щоб не наразити себе на небезпеку. Слід бути обережними та дотримуватися правил пожежної та мінної безпеки.

Рятувальники нагадують, що особливо небезпечно:

ходити в ліс, на водойми, поля в районах, де проводилися бойові дії;
наближатися до розбитої ворожої техніки;
заходити до покинутих споруд та будинків;
з'їжджати з доріг на узбіччя

- У разі виявлення пожежі чи підозрілого предмету негайно викликайте рятувальників за номером 101! При цьому необхідно назвати місце знаходження об’єкта, вказати кількість поверхів будинку, місце виникнення пожежі, обстановку на пожежі, наявність людей, а також повідомити своє прізвище.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь