A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

Сергій Борзов: Вінниччина - аграрна область, отже потребує фахівців, які розуміють і поважають землю

Дата: 22.02.2022 15:25
Кількість переглядів: 193

Сергій  Борзов сьогодні відвідав Ві?нницький національний агра?рний університет, де готують кваліфікованих спеціалістів – фахівців з агрономії та лісівництва, переробки продукції тваринництва,  ветеринарії тощо.

«Головне, що окрім традицій, тут  є місце для інновацій,- зазначає Голова ОДА,- Студенти ВНАУ презентують свої стартапи на престижних виставках фахівців у сфері IT та хардверних рішень та AgroTech».

Не так давно вінницька команда представляла на національному рівні свої новітні проєкти: інноваційно-логістичну платформу «Together», яка вирішить комунікаційні проблеми малих і середніх сільськогосподарських товаровиробників. Також і мобільний додаток «Агроленд», який призначений для удосконалення аналітики фермерів: відображення інформації, що належить підприємству. Це аналіз сезонних посівів, якість врожаю та порівняння з попередніми роками. Додаток сам аналізуватиме усі прибутки та рентабельність.

Програма  «Розумна вода» передбачає створення безпілотного літаючого апарату із вмонтованим спектральним датчиком, що розраховує водний баланс для оцінки фактичного стану рослин.  Проєкт передбачає покращення якості зрошування та зниження затрат на електроенергію  на господарстві.

Стартап «Акустік» розрахований на виробництво якісної продукції переробної промисловості відповідно до сучасних вимог.

Наші студенти представили проєкти із застосування 3D-друку у галузі сільськогосподарського будівництва та використання зелених дахів, стартап із виготовлення цілющої екокосметики «HEALING COSMETICS».

IT-стартап «Використання EarthObserving System для контролю NDVI рослин» направлений на те, щоб вчасно виявити поля, на яких погано розвиваються культури, та прийняти управлінське рішення для вирішення проблеми за допомогою супутникового моніторингу та оцінки NDVI.

Сергій Борзов підкреслює: «Знання, які Вінницький національний аграрний університет дає аспірантам, здатні на практиці допомогти вивести аграрне виробництво на якісно вищий рівень. Тут з гордістю розповідають, що цибулю, вирощену на вінницькій землі, споживають мешканці нафтових королівств Персидської затоки. Харчова безпека міжнародного рівня - це шлях до зарубіжних партнерів».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь