A A A K K K
для людей із порушенням зору
Махнівська громада
Вінницька область, Хмільницький район

«U-LEAD» проводить відбір громад на навчання з просторового планування

Дата: 10.02.2022 09:44
Кількість переглядів: 303

U-LEAD оголошує новий конкурс серед громад для участі у навчальній програмі «Кроки для команд спеціалістів» на тему «Просторове планування та управління природними ресурсами». Минулого року команди з 225 громад взяли участь в цій унікальній навчальній програмі.

«Ефективне просторове планування в громадах відкриває можливості для реалізації їх потенціалу. Але для цього необхідні кваліфіковані фахівці. В минулому році спеціалісти 11 громад області навчалися за цією програмою. Наші навчання дозволяють здобути необхідні знання та сформувати необхідні компетенції, тому запрошую представників місцевого самоврядування до участі в конкурсі»,- наголосив Віталій Швець, керівник Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» в Вінницькій області.

Цього року навчальна програма складатиметься з кількох етапів:

І етап (квітень-травень 2022). Під час цього етапу учасники вивчатимуть теоретичні та практичні засади просторового планування у громадах. Після успішного завершення першого етапу учасники отримають відповідний сертифікат.

ІІ етап (червень – листопад 2022). За результатами участі у Першому етапі, 48 громад отримають додаткову експертну підтримку у:

підготовці завдання для розробки Комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади;

або проведенні аудиту земельних ресурсів.

Крім цього, всі 48 громад отримають експертну підтримку у розробці геоінформаційних карт, які можуть бути використані як основа для повноцінного місцевого кадастру або ГІС-порталу. Для участі у навчальній програмі слід:

  • запропонувати команду спеціалістів у складі до 3 осіб;
  • забезпечити спеціалістам доступ до мережі Інтернет і належне технічне обладнання (комп’ютер з камерою та мікрофоном);
  • заповнити аплікаційну форму, яку можна завантажити тут: https://bit.ly/3smnh2j

Заповнену форму слід надіслати до 18:00 год 24 лютого 2022 року на електронну скриньку regops.u-lead@giz.de В темі повідомлення слід вказати назву громади та область. Результати відбору будуть повідомлені 15 березня 2021 року. Особливо заохочуються до участі територіальні громади з чисельністю населення до 50 тис.. У випадку виникнення питань, просимо надсилати їх на електронну скриньку: regops.u-lead@giz.de

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь